Rólunk


A háromcsillagos Thermál Panzió épülete közvetlenül kapcsolódik a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőhöz, szállóvendégeink díjmentesen, épületen belül, saját átjáróajtónkon keresztül léphetnek be annak területére!

Nézzen körül nálunk WebSétával 

 WebSéta képgaléria megtekintése >>

Mórahalom központjában található a háromcsillagosThermál Panzió, amely 22 db kétágyas szobával, 2 db négyágyas apartman szobával, és 1 db családi szobával rendelkezik. (mind fürdőszobával felszerelt)

A szobák felszereltsége: légkondicionáló (használata ingyenes), minibár, szobaszéf, LCD televízió, telefon, WIFI (használata ingyenes), zuhanykabinos fürdőszoba, hajszárító.
Autóval érkező vendégeink részére ingyenes, zárt parkolóudvar áll rendelkezésre.

A panzió és a reggeli helyszínéül is szolgáló Varga Csárda között közvetlen átjárás biztosított. A csárda házias ízekkel várja vendégeit a hét minden napján, amelynek emeletén maximum 80 fő befogadására alkalmas különterem is található.

Vendégeink gondtalan, pihentető kikapcsolódását a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő**** biztosítja, amelynek egész évben 8 különböző szaunája, nyáron 21, télen 17 különböző hőfokú és jellegű medencéje, valamint csúszdái ingyenesen használhatóak este 20 óráig! A panzió és a gyógyfürdő között közvetlen az átjárás.
A hotelhez közvetlenül kapcsolódó strand nyáron szórakoztató programok, események, egyéb különleges rendezvények helyszíne. A város kiváló lehetőségeket ad kirándulásokra, szervezett túrákra a kialakított túraútvonalakon. A helyi vendéglátóhelyek hagyományos ízeivel visszatérő vendégeink kedvencei! Legyen az nyaralás, vagy téli üdülés, a turizmus Mórahalmon egész évben lendületben tartja a várost.

A társadalombiztosító által támogatott kezelések a gyógyfürdőben igénybe vehetőek.


Tekintse meg a Mórahalmi Gyógyfürdő alaprajzát!

H-6782 Mórahalom, Szegedi út 1/b • +36-62/580-242 • panzio@morahalom.hu